de-blauwe-hoek-header

Financiering

Financiering
De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in de Blauwe Hoek, Doornenburg? Dan willen wij je aanmoedigen deze keuze met financieel comfort te maken. Zodra we in verkoop gaan kun jij je digitaal inschrijven voor een woning. Hierbij is het mogelijk om ook een financieringsverklaring mee te sturen. Upload je deze verklaring bij je inschrijving dan krijg je voorrang bij de toewijzing.

Jouw droomwoning in Doornenburg financieren
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Doornenburg? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben over hun financiering, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw! 

De adviseurs van Rabobank en LIV Hypotheken kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Doornenburg. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken.

Energiezuinig en duurzaam wonen
Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in de Blauwe Hoek? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

Dé start voor jouw nieuwe droomwoning
Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check bij Rabobank of LIV Hypotheken via de link hieronder of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl of hypotheken@livwonen.nl

Het is niet verplicht om de check bij Rabobank of LIV Hypotheken te doen, maar wel makkelijk en snel omdat zij op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. 

Doe de financiële check

Voorwaarden financiële check
De financieringsverklaring is een gewaarmerkte brief waarin staat wat je bij de geldverstrekker kunt lenen. Laat jij door je eigen financieel adviseur een financiële check doen? Let erop dat in het document staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen. Aan je financieel adviseur kun je vragen welke gegevens daarvoor nodig zijn. Bij voorkeur staat op het document ook de projectnaam de Blauwe Hoek en de plaatsnaam Doornenburg. 

Laatste (loods)woning beschikbaar!