28-01-2022

3D schetsen en planning

Het definitieve ontwerp van de grondgebonden woningen is afgerond. Hieronder de eerste schetsen. Deze beelden zullen de komende weken worden opgewerkt tot gedetailleerde impressies. Zo weet je precies hoe de woningen eruit komen te zien.

Item e09d3d4422af40b9da04b7dbf6c2a337adb00e9dItem e200511d6a28e0aeea9267c2422a0bac1b9d613b

E8dd1c0de03f6ab730d2d741776f4645d06321c3.jpg

Appartementengebouw
Er zijn diverse gesprekken gevoerd met zorgpartijen voor het appartementengebouw. Helaas heeft dit nog niet geleid tot een concreet plan. Momenteel onderzoekt Van Wijnen een mogelijk alternatief voor de invulling van het gebouw.

Planning
De woningen en appartementen in de Blauwe Hoek worden in één fase gerealiseerd. Gezien de schaal van dit project is het niet mogelijk om gefaseerd te bouwen. Dit heeft als gevolg dat wij helaas niet met de grondgebonden woningen in verkoop kunnen gaan voordat de plannen van het appartementengebouw definitief zijn. De huidige planning is dat wij rondom de zomer in presale gaan met de grondgebonden woningen.

Presale
Voordat we officieel in verkoop gaan start de presale. De presale geeft je de gelegenheid om je alvast voor te bereiden op de start verkoop door je te oriënteren op je woonwensen en de financieringsmogelijkheden. De online informatie tijdens de presale bestaat uit exterieur- en interieurimpressies, sfeerplattegronden en prijsranges per woningtype. Tijdens de presale gaan wij verder met de verkoopvoorbereiding. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen per bouwnummer bekend en beschikken wij over de complete verkoopinformatie zoals een brochure met prijslijst en koperskeuzelijst van de verschillende woningtypes. 

Heb je vragen?
Maak een account aan via deze website en stel je vragen via de chat in je persoonlijke accountomgeving. Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de prijzen, maar deze zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra wij beschikken over nieuwe verkoopinformatie dan zullen wij dit delen via nieuwsbrieven en de website.

Deel dit bericht op:

Alle woningen zijn verkocht!