21-07-2023

Nu in presale

De presale van de Blauwe Hoek is zojuist gestart. Op de website vind je de prijsranges en kun je de nieuwe impressies en plattegronden bekijken van de woningen in de Blauwe Hoek. 

23049 VV Blauwehoek Vogelvlucht Foto0921 V02

Op de pagina's 'Home' en 'Woningaanbod' vind je een interactieve situatiekaart van het plangebied met de prijsrange per woningtype. Maak een persoonlijke account op de website om je voorkeur door te geven voor jouw favoriete bouwnummer is. Kies je voor een starterswoning, een gezinswoning of levensloopgeschikte woning? Wij zijn benieuwd! Geef je jouw voorkeur vóór 1 september aan ons door dan heb je bovendien een streepje voor bij de toewijzing na start verkoop medio september. Hiermee ben jij een stap dichter bij jouw droomwoning.

Financiële check
Een goede voorbereiding is het halve werk. Als je een nieuwe woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van de Blauwe Hoek, dan ontvangen wij bij je online inschrijving graag jouw financiële check. Lees er meer over op de pagina financiering.

Deel dit bericht op:

Laatste (loods)woning beschikbaar!