27-10-2022

Zonnig nieuws

Zonnig nieuws over de Blauwe Hoek. De gemeente heeft het bestemmingsplan vastgesteld, deze ligt nu ter inzage. Medio september weten we of het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden of dat er bewaren zijn binnengekomen. Ondertussen zijn wij volop aan de slag met de voorbereidingen voor de start verkoop.

4147eef78150ada244edef19fdf8b47bcc07c6c7.jpg

Waarom kiezen voor nieuwbouw
Een nieuwbouwwoning kopen kent vele voordelen. Hieronder hebben we de vijf belangrijkste voordelen van nieuwbouw voor je op een rijtje gezet.
 
Energiezuinig 
Voor nieuwbouw gelden strenge eisen op het gebied van energiezuinigheid. Nieuwbouwwoningen zijn standaard gasloos en beschikken over een energielabel A. Dat merk je aan de energierekening. Een nieuwe woning is al snel circa 30 procent zuiniger in energieverbruik dan een woning van 25 jaar oud. 

Nauwelijks onderhoud 
Omdat alles nog nieuw en onderhoudsarm is, heb je de eerste jaren geen of nauwelijks onderhoud. Dit scheelt geld en tijd! Daarnaast werken we uitsluitend met de beste bouwmaterialen zodat onderhoud wordt beperkt en levensduur van de woning wordt verlengd. 

Garantie 
Nieuwe woningen worden standaard afgeleverd met garantie. Zo ben je er zeker van dat je de eerste jaren niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Eigen inrichting 
Een nieuwbouwwoning kun je volledig inrichten naar eigen smaak. Afwerking van vloeren, keuken, badkamer en toilet precies zoals je graag wilt. Zonder eerst te hoeven breken. Extra wandcontactdozen nodig op zolder? Bij Van Wijnen zijn jouw persoonlijke woonwensen bespreekbaar. 

Minder kosten 
Nieuwbouw wordt vrij op naam geleverd. Je betaalt voor de levering dus geen overdrachtsbelasting en notariskosten. Daarnaast spaar je eventuele makelaarskosten uit.

Deel dit bericht op:

Laatste (loods)woning beschikbaar!